fbpx

Zakelijke Zonnepanelen voor bedrijven in Purmerend

Wekelijks worden we geconfronteerd met het belang van duurzame energie. Niet alleen op het gebied van klimaat, maar ook vanuit financieel oogpunt is het belangrijk om hier meer op in te zetten. Zonne-energie is een van de krachtigste vormen van duurzame energie en ook uw bedrijf kan een bijdrage leveren door met zakelijke zonnepanelen aan de slag te gaan.

Sunpower

Belangrijkste informatie

 • ZonnepanelenPurmerend heeft extra goedkope tarieven voor bedrijven die willen overstappen op zonnepanelen dankzij ons volume voordeel.
 • Voor de zakelijke markt zijn er nog steeds subsidies voor zonnepanelen en andere duurzame initiatieven.
 • Wij kunnen u vrijblijvend adviseren met de juiste zonnepanelen opstelling en berekenen wat de kosten van uw zonnepanelen en bijbehorende terugverdientijd zijn.

Heeft u vragen over zakelijke zonnepanelen in Purmerend, subsidies of onze dienstverlening? Neem contact met ons op en ons team staat u graag te woord.

Zakelijke Voordelen van Zonnepanelen in Purmerend

Financiële voordelen

Voor veel bedrijven zijn het in eerste instantie de financiële voordelen die de interesse in zakelijke zonnepanelen opwekken. Zo is het mogelijk om, zeker op bedrijfspanden, flinke besparingen te realiseren op de maandelijkse energiekosten. 

De aankoop van zonnepanelen in Purmerend wordt nog eens extra bevorderd dankzij zakelijke zonnepanelen subsidies zoals de ISDE (Investeringssubsidie, duurzame energie en energiebesparing). Deze loopt nog door tot en met 2030 en is te gebruiken door zakelijke gebruikers. 

Ook is er de SDE++ subsidie, die weliswaar afliep op 5 oktober van 2023, maar aankomend jaar wellicht weer opnieuw wordt ingevoerd.

Reputatie

Wanneer u kiest voor het opwekken van zonne-energie met zonnepanelen laat u zien dat duurzaamheid een belangrijk kenmerk is binnen de bedrijfsvoering. Zo werkt u niet alleen aan het verbeteren van ons milieu, maar ook aan de reputatie van het bedrijf.

Betrouwbaarheid van Energievoorziening

We hebben de afgelopen jaren regelmatig te maken gehad met zeer forse stijgingen van energietarieven. Zeker in het geval van kleine ondernemers zoals de bakker om de hoek kan dit fataal zijn voor het bedrijfsresultaat. Met eigen zakelijke zonnepanelen wekt u zelf de energie op en bent u minder afhankelijk van negatieve prijswijzigingen in de markt.

Vraag gratis Zonnepanelen offertes in Purmerend aan!

 • Lokale zonnepanelen installateurs
 • Vergelijk 3 verschillende offertes
 • Bespaar tot wel 40%

Wat kan ZonnepanelenPurmerend voor u betekenen?

Zeker in het geval van zakelijke zonnepanelen gaat het vaak om grotere oppervlakten en dus ook een forsere investering. Des te belangrijker om zeker te weten dat u voor een betrouwbare partij kiest en natuurlijk niet te veel betaalt! 

Daarom is het goed om offertes voor uw zakelijke installatie op te vragen via ZonnepanelenPurmerend.nl. Als zonnepanelen collectief uit de regio kunnen we u vrijblijvend en kosteloos ondersteunen. Waar wij voor staan?

Lokale kennis en expertise

Ons collectief bestaat enkel uit installateurs die beschikken over de juiste keurmerken en expertise. Elke installateur uit ons collectief is zorgvuldig gescreend en uitgekozen.

Persoonlijk advies en begeleiding van A tot Z

Wij staan naast u bij elke stap. Van het kiezen van de juiste panelen tot de installatie en onderhoud en het berekenen van de opbrengst en terugverdientijd (TVT).

Hulp bij subsidieaanvraag

Het is vrij ingewikkeld om na te gaan welke subsidie(s) van toepassing zijn. Gelukkig weten onze specialisten hier alles van af en helpen wij u graag verder.

Hoe wij te werk gaan

Om uw van de beste zonnepanelen opstelling te kunnen voorzien hebben we een vaste manier van werken. Uiteraard begint dat bij het in kaart brengen van uw situatie; Hoe zit het met de oppervlakte van uw dak, uw jaarlijkse energiebehoeften en het aantal zonuren. Zodra wij hier een goed beeld van hebben kijken we naar de volgende elementen;

 1. 1
  Soorten Zonnepanelen en Hun Efficiëntie: Er zijn veel soorten zonnepanelen. Wij helpen u graag met het kiezen van de beste voor uw situatie. 
 2. 2
  Plaatsing en Oriëntatie voor Optimaal Rendement: De juiste plaats en kijkrichting van de panelen zijn heel belangrijk. Daar adviseren wij u graag over.
 3. 3
  TVT (Terugverdientijd): Zonnepanelen zijn een slimme investering. Maar hoe snel verdienen ze zichzelf terug? Wij rekenen het graag voor u uit.

Offertes aanvragen voor zonnepanelen in Purmerend

Via ZonnepanelenPurmerend.nl kunt u eenvoudig en snel offertes aanvragen. Vul uw gegevens in en ontvang spoedig drie op maat gemaakte offertes van onze erkende zonnepanelen installateurs. Al deze bedrijven komen uit Purmerend of naastgelegen dorpen.

Bedrijven kunnen zich niet zomaar aansluiten bij het collectief. Het collectief is zorgvuldig samengesteld van partijen met jarenlange ervaring, veel kennis en een hoge klanttevredenheid. 

Wij kunnen bijna alle zonnepanelen merken leveren en installeren. Ook installeren we alle type panelen, van glas-glas tot monokristallijn zonnepanelen of polykristallijne zonnepanelen. We adviseren vrijblijvend wat voor opstelling en installatie het meest rendabel is in uw situatie.

Contact opnemen

Vragen, tips of opmerkingen? Stuur ons een bericht via onderstaande knop!

Contactgegevens

 • ZonnepanelenPurmerend.nl
 • Spinnekop 3, Purmerend, Noord-holland, 1444GN, Nederland
 • info@zonnepanelenpurmerend.nl
 • 0628550723
>