fbpx

Het zonnepanelencollectief van Purmerend en omstreken!

Voor huiseigenaren in Purmerend en omgeving hebben we iets speciaals in de aanbieding. ZonnepanelenPurmerend.nl is namelijk het grootste collectief van zonnepanelen installateurs in de regio. Een samenwerkingsverband van verschillende installatiebedrijven waar u, als duurzame consument, prijzen kunt opvragen voor uw eigen zonnepanelen installatie in Purmerend!

Sunpower

Waarom ZonnepanelenPurmerend.nl?

Collectief van lokale installateurs

Volgens het Centraal Bureau voor Statistieken zijn het aantal bedrijven dat zonnepanelen levert en installeert enorm toegenomen de afgelopen jaren. Geen wonder natuurlijk; stijgende energieprijzen en zorgen om het klimaat hebben voor een enorme toename aan vraag gezorgd. Het probleem is echter dat er veel partijen zich op de markt begeven die hier in onze ogen niet thuishoren. Ze vragen veel te hoge prijzen, leveren slechte service en hebben niet genoeg kennis van het vak. 

Dat kan anders dachten we!

Met ZonnepanelenPurmerend.nl hebben we een collectief gestart van verschillende lokale bedrijven die wel veel waarde hechten aan kennis en kunde. Momenteel bestaat het collectief uit 7 verschillende zonnepanelen installatie bedrijven.  

Gemakkelijk en transparant

Het aanvragen van offertes via ons platform voor zonnepanelen Purmerend is een fluitje van een cent. U ontvangt drie, maximaal 4 offertes van verschillende installatiebedrijven in de omgeving van Purmerend. Op basis hiervan kunt u gemakkelijk de verschillen tussen de aanbieders zien, zoals de voorwaarden, het merk zonnepaneel en uiteindelijk het totale kostenplaatje.

Dit transparante proces bespaart u veel tijd. Het opvragen van een offerte kost slechts 2 minuten! Dit geeft u een duidelijk overzicht van de verschillende mogelijkheden waardoor u de juiste keuze kunt maken.

Voordeligste tarieven

Door het vergelijken van verschillende offertes kunt u de meest voordelige keuze maken en aanzienlijk besparen op uw zonnepaneleninstallatie. Wij streven ernaar om u de beste deal te bieden, zodat duurzaamheid hand in hand gaat met betaalbaarheid. Ook kunt u zelf contact leggen met de installatiebedrijven om verdere vragen te stellen over de offerte of hun dienstverlening.

Offertes aanvragen

Via ZonnepanelenPurmerend.nl kunt u eenvoudig en snel offertes aanvragen. Vul uw gegevens in en ontvang spoedig drie op maat gemaakte offertes van onze erkende zonnepanelen installateurs. Al deze bedrijven komen uit Purmerend of naastgelegen dorpen. 

Bedrijven kunnen zich niet zomaar aansluiten bij het collectief. Het collectief is zorgvuldig samengesteld van partijen met jarenlange ervaring, veel kennis en een hoge klanttevredenheid.

3 redenen om te kiezen voor Zonnepanelen in Purmerend

Onze monteurs plaatsen panelen van alle verschillende soorten, afmetingen, merken en prijsklassen. Hierbij geldt wel dat we geen compromissen sluiten op het gebied van kwaliteit. Kwaliteit is altijd leidend. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer groene stroom we kunnen opwekken.

Een kleine greep uit onze selectie van populairste zonnepanelen:

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij geloven in een groenere toekomst voor Purmerend. Met zonnepanelen reduceert u uw CO2-uitstoot en draagt u bij aan een beter milieu voor de komende generaties. Het succes van zonne-energie is al bewezen. Sluit u zich ook aan?

Geldbesparing

Investeer in zonnepanelen en zie uw energierekening dalen! De besparingen op uw energiekosten zorgen ervoor dat de investering zich op termijn terugbetaalt. Bij het opvragen van een offerte kunnen we een realistische inschatting geven van de terugverdientijd.

Hogere woningwaarde

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu en uw portemonnee; ze verhogen ook de waarde van uw woning dankzij hun duurzame karakter.

Zonnepanelen zijn dan ook niet alleen een investering in het milieu, maar ook in uw woning zelf. Hoeveel uw woningwaarde wordt verhoogd hangt af van verschillende factoren zoals het aantal panelen en hoe oud deze zijn. U kunt er echter rekening mee houden dat een huis met zonnepanelen tussen de €4.000,- en €9.000 extra opleveren.

Lokale en Betrouwbare zonnepanelen installateurs in Purmerend

Onze lokale focus maakt ons een betrouwbare partner. ZonnepanelenPurmerend.nl is bekend met de regio Purmerend en wil de regio nog groener maken met behulp van lokale expertise en betrouwbaarheid.

Uiteindelijk is het belangrijk dat u als klant tevreden bent. Dit kan alleen als we van toegevoegde waarde zijn in uw beslissings- en aankoopproces, maar ook bij de plaatsing zelf. Daarom werken wij enkel met installateurs en specialisten die jaarlijks trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Zo zijn de installateurs waar wij mee werken allemaal VCA-gecertificeerd of zijn ze bezig met het behalen van deze certificering. Dat houdt in dat zei werken volgens de wettelijke verplichtingen vanuit de Arbowet, maar ook dat alles veilig gedaan wordt

zonnepanelen installeren purmerend

NEN 3140 norm

Naast het feit dat onze installateurs zich houden aan de regels en wetten van de overheid gaan zij graag nog een stapje verder. Daarom garanderen wij dat de persoon die de zonnepanelen op uw dak plaatst, altijd werkt volgens de NEN 3140 norm.

Deze norm is speciaal in het leven geroepen voor werkzaamheden van elektrische installaties. Zo zorgen we ervoor dat uw zonnepanelen Purmerend altijd aan de juiste normen voldoen. Duurzame energie is namelijk alleen duurzaam als het ook veilig is!

Contact opnemen

Vragen, tips of opmerkingen? Stuur ons een bericht via onderstaande formulier. 

Contactgegevens

  • ZonnepanelenPurmerend.nl
  • Spinnekop 3, Purmerend, Noord-holland, 1444GN, Nederland
  • info@zonnepanelenpurmerend.nl
  • 0628550723
Naam
E-mail
Bericht
0 of 350
>