fbpx

Doe onze gratis Postcode Check en ontdek hoeveel jij kunt besparen!

Waarom ZonnepanelenPurmerend?

  • Ontvang 4 offertes
  • Bespaar tot 40%
  • Geheel vrijblijvend en gratis

Onze Werkwijze

Via ZonnepanelenPurmerend.nl wordt het vinden van de juiste zonnepanelen een fluitje van een cent.  Wij koppelen jou aan de beste installateurs en vertellen zodat jij flink kunt besparen. 

01

Offerte Aanvragen
Laat je gegevens achter zodat we jouw situatie in kaart kunnen brengen. 

2

Ontvang offertes
Ontvang binnen enkele dagen tot vier gepersonaliseerde offertes van lokale installateurs uit Maastricht. 

3

Vergelijk en Bespaar
Vergelijk de offertes en kies de beste offerte voor jouw situatie. Bespaar tot wel 40%!

Word jij het volgende succesverhaal?

Tientallen Purmerend gingen je voor!

"Dankzij ZonnepanelenPurmerend.nl was het vinden van de juiste installateur in de Weidevenne een fluitje van een cent. De offertes kwamen snel binnen en de installatie was zo gepiept. We zijn erg blij met onze nieuwe zonnepanelen en de service was uitmuntend!"

Theo en Mirjam, Weidevenne

"Ik was al een tijdje aan het overwegen om zonnepanelen te installeren in de Hazepolder. Dankzij ZonnepanelenPurmerend.nl vond ik de perfecte installateur. De offertes waren concurrerend en de installatie is zonder problemen verlopen. Een geweldige service!"

Sanne, Stadje

Ik woon in de Purmer-Noord en was op zoek naar installateurs. Via ZonnepanelenPurmerend.nl kreeg ik snel offertes en de installatie was sneller geregeld dan ik had gedacht. Uitstekende service en communicatie!"

Bram, Purmer-Noord

"Als milieubewuste bewoner van de Gors wilde ik graag zonnepanelen. Via ZonnepanelenPurmerend.nl ontving ik binnen no-time vier geweldige offertes.

Fatima, Gors

>